De Klussenier Gerard Kemp

De Klussenier Gerard Kemp
De Klussenier Gerard Kemp

Salamander 21
2954 BE Alblasserdam

Dien uw aanvraag in »

078 8880066
06 5373 5807
gerardkemp@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 68270038

Mijn werk

Even voorstellen

Mijn naam is Gerard Kemp en ik woon samen met mijn partner Astrid en kinderen in Alblasserdam. Voor de regio Alblasserdam, Dordrecht en Ridderkerk ben ik beschikbaar voor verbouwingen, onderhoud- en renovatiewerk.

Ik ben jarenlang werkzaam geweest offshore en baggerindustrie. Door mijn werk was ik lange periodes van huis met daartussen steeds 6 weken thuis. In die verlof periodes heb ik klussen en verbouwingen aangenomen. Zo heb ik mezelf verder ontwikkeld tot een veelzijdig vakman. Omdat ik meer tijd thuis wil doorbrengen heb ik besloten op zoek te gaan naar ander werk. Wat is er mooier dan van mijn hobby mijn werk te maken. Ik ging op zoek naar de mogelijkheden en kwam zo bij De Klussenier terecht.

Waar kunt u mij voor inschakelen? Voor alle werkzaamheden waar u een klusbedrijf voor zou inschakelen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een vakman voor de verbouwing van uw keuken, toilet of badkamer? Ik verzorg de verbouwing van A tot Z. Eigenlijk kunt u voor al het renovatie en onderhoudswerk bij mij terecht.

U mag van mij vakmanschap verwachten voor een eerlijke prijs. Ik reken geen voorrijkosten, geef vooraf een vrijblijvende offerte en verzorg de inkoop van de materialen. Doordat ik ben aangesloten bij de franchiseorganisatie De Klussenier, kan ik voor een grote verbouwing een beroep doen op mijn collega Klusseniers. Ik realiseer de hele verbouwing vanaf aanvraag tot en met de oplevering. Zo heeft u maar één aanspreekpunt.

Kortom, hebt u een verbouwing gepland of kleinere klussen die geklaard moeten worden? Ik kom graag bij u langs om uw plannen door te spreken en te realiseren. Neem gerust contact op of kijk voor meer informatie op www.klusseniergerardkemp.nl.  

Dien uw aanvraag in »

Certificeringen

Uw specialist in Alblasserdam voor:

  • Door Mawipex gecertificeerd voor advisering, levering en toepassing van EPDM koude dakbedekking.
  • Op de Knauf Akadamie opgeleid voor advisering en toepassing van Knauf wandsystemen.
  • Op de Knauf Akadamie opgeleid voor advisering en toepassing van Knauf gipsgebonden pleisters.

Beoordelingen van klanten

Vriendelijk en snel in contact leggen. Wist wat het te verwachten bedrag zou zijn en was eerlijk over werkzaamhedenAH uit Alblasserdam

Overtuigd? Dien uw aanvraag in »

 
Loading...